بررسی و معرفی نذری‌پزی در جشنواره «سفره ایرانی فرهنگ ایرانی» در اصفهان

رئیس تامین اجتماعی سرخه معرفی شد
معاون گردشگری میراث فرهنگی اصفهان با اشاره به برگزاری جشنواره منطقه ای «سفره ایرانی فرهنگ ایرانی» در اصفهان گفت: برندسازی غذای ایرانی در صنعت گردشگری جهان، کشف طعم‌های جدید و احیای طعم‌ها و سنت‌های آشپزی ملی و بومی، بررسی و معرفی نذری‌پزی به عنوان شاخصی برای تعیین نقش فرهنگ مذهبی در شیوه‌های تهیه از اهداف مهم این جشنواره است.

رئیس تامین اجتماعی سرخه معرفی شد