تاثیر تفاوت‌های آشپزی در جهان بر سلامت/ نتایج تحقیقات محققان دانشگاه شریف در نشریه ام‌آی‌تی

وقت تسویه‌حساب با خسوس و خلعت!
الگوریتم‌هایی که رابطه میان غذا و سلامت را آشکار می‌کنند، نخستین شواهد را دراین‌باره فراهم می‌کنند که به اصطلاح «ما همان چیزی هستیم که می‌خوریم.» ژان بریله- ساوارین یک وکیل فرانسوی در قرن نوزدهم که به خاطر نوشته‌هایش درباره آشپزی مشهور است. در مشهورترین اثرش نوشت: «به من بگویید چه می‌خورید تا من به شما بگویم چه هستید.»

وقت تسویه‌حساب با خسوس و خلعت!