پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس -کد،سورس،پروژه،مقاله،تحقیق،توضیح کامل
پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس
پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس

پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس

        نوع فایل power pointقابل ویرایش 33 اسلاید قسمتی از اسلایدهاتولید سوسیس از 40 درصد گوشت و بسته به نوع سوسیس به 70درصد نیز می رسد. منظور از گوشت، گوشت قرمز (گاو و گوسنفد و گوساله) می باشند. اما متأسفانه مجوز گوشت سفید (مرغ و بوقلمون) نیز به تولید کنندگان داده شد البته کیفیت گوشت مرغ کمتر از گوشت قرمز نیست بعلاوه از نظر رژیمی بسیار مفیدتر است در صورتیکه تقلب در تولید این فرآورده وجود نداشته باشد.در سوسیس معمولی و آلمانی از نظر درصد گوشت (40%) و از لحاظ فرمولاسیون یکسان می باشند ولی از نظر اندازه با هم اختلاف دارند طول سوسیس آلمانی (16-18)cm و طول سوسیس معمولی (12-10) cm می باشد. فهرست مطالب و اسلایدهاساخت انواع سوسیس در ایرانروش تهیه و ساختسوسیس کوکتلسوسیس کوکتل پنیرکوکتل قارچسوسیس واکیوم شدهسوسیس خونسوسیس تازهسوسیس جگر (کبد)روش عمومی ساخت کالباسروش ساخت کالباس مارتادلاروش...

پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس

 

 

 

 

 

 

 

 

نوع فایل power point

قابل ویرایش 33 اسلاید

 

قسمتی از اسلایدها

تولید سوسیس از 40 درصد گوشت و بسته به نوع سوسیس به 70درصد نیز می رسد. منظور از گوشت، گوشت قرمز (گاو و گوسنفد و گوساله) می باشند. اما متأسفانه مجوز گوشت سفید (مرغ و بوقلمون) نیز به تولید کنندگان داده شد البته کیفیت گوشت مرغ کمتر از گوشت قرمز نیست بعلاوه از نظر رژیمی بسیار مفیدتر است در صورتیکه تقلب در تولید این فرآورده وجود نداشته باشد.

در سوسیس معمولی و آلمانی از نظر درصد گوشت (40%) و از لحاظ فرمولاسیون یکسان می باشند ولی از نظر اندازه با هم اختلاف دارند طول سوسیس آلمانی (16-18)cm و طول سوسیس معمولی (12-10) cm می باشد.

 

فهرست مطالب و اسلایدها

ساخت انواع سوسیس در ایران

روش تهیه و ساخت

سوسیس کوکتل

سوسیس کوکتل پنیر

کوکتل قارچ

سوسیس واکیوم شده

سوسیس خون

سوسیس تازه

سوسیس جگر (کبد)

روش عمومی ساخت کالباس

روش ساخت کالباس مارتادلا

روش ساخت کالباس خشک

روش ساخت کالباس خشک 70% ممتاز

روش ساخت کالباس لیونت

روش ساخت لیونر مرغ

روش عمومی ساخت ژامبون

روش ساخت ژامبون های 90 درصد

روش ساخت فیله مرغ و فیله گوشت

روش ساخت فیله مخلوط (مرغ، گوشت)

روش ساخت ژامبون مرغ 90 درصد

روش ساخت ژامبون بکین

 روش ساخت استیک انگلیسی



قیمت: 5,000 تومان

پس از پرداخت لینک دانلود محصول در اختیار شما قرار میگیرد و میتوانید آن دانلود کنید، همچنین لینک دانلود به ایمیل شما نیز ارسال می شود.





سایر محصولات :

پاورپوینت چينه شناسي


پاورپوینت زمين شناسي زيست محيطي رهيافتي به علم سيستم زمين


پاورپوینت كسب و كار خانوادگي


پاورپوینت كارآفريني، تكنولوژي ارتباطات و اطلاعات، جنسيت و سازمان هاي يادگيرنده (دانشگاه)


پاورپوینت كارآفريني


پاورپوینت کارگاه آموزشی توليد ناب


پاورپوینت کارآفرینی و روانشناسی


پاورپوینت مدلهاي كسب و كار و اثر آن در فناوري اطلاعات


پاورپوینت ایمنی برق


پاورپوینت روشنایی در محیط کار


پاورپوینت نقش سرمایه فکری در توسعه اقتصادی


پاورپوینت مديريت منابع انساني


پاورپوینت آشنایی با فناوری blu -ray


پاورپوینت الکترومغناطیس


پاورپوینت عقرب


پاورپوینت کارآفرینی و انواع آن


پاورپوینت کارآفرینی مبتنی بر دانش شرط لازم برای اشتغال مؤثر دانش آموختگان آموزش عالی


پاورپوینت کارآفرینی سازمانی


پاورپوینت کار آفرینی و دولت الکترونیک


پاورپوینت طرح توجيهي پرورش قارچ خوراکی


پاورپوینت تولیدی فرش دستباف  


پاورپوینت طرح كارآفريني كشت زعفران


پاورپوینت طرح کسب و کار


پاورپوینت پرورش شترمرغ


پاورپوینت طرح توجیهی احداث مهد کودک


پاورپوینت توانبخشی


پاورپوینت روانشناسی احساس و ادراک


پاور پوینت نقش بازی در تربیت کودکان


پاورپوینت طرحی معماری روستای لیقوان (پروژه شناخت و طراحی معماری روستایی)


پاورپوینت پنیر و انواع آن


پاورپوینت انواع خشک کن ها


پاورپوینت نفوذ و تعامل اجتماعی


پاورپوینت سیستم های مدیریت هوشمند حمل و نقل


پاورپوینت طاق و قوس و گنبد درمعماری اسلامی (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)


پاورپوینت توليد شكلات و تافي


پاورپوینت چارچوب معلمی


پاورپوینت آرامگاه ها و زیارتگاه ها (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)


پاورپوینت مساجد دوره اسلامی (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)


پاورپوینت آژانس حفاظت از محیط زیست امریکا


پاورپوینت شیرین کننده های غذایی


کسب درامد از سایت اتوماتیک در فروش فایل


پاورپوینت میدان تجریش (پروژه شناخت و تحلیل فضا های شهری)


پاورپوینت داروخانه خصوصي سينا


پاورپوینت اهمیت و نقش جنگل ها


پاورپوینت راه سازی


پاورپوینت نظریه گشتالت


پاورپوینت کودک آزاری


پاورپوینت طرح مرمت مدرسه دارالفنون (مظفريه) (پروژه درس آشنایی با مرمت ابنیه)


پاورپوینت معماری مدرن متعالی (پروژه درس آشنایی با معماری معاصر)


پاورپوینت خلاقیت و نوآوری در مدیریت


پاورپوینت ريزمغذي ها چه هستند؟


پاورپوینت ریز مغذی های مهم در کودکان


پاورپوینت روغن ها و چربی ها


پاورپوینت روغن سبوس برنج وروش های استخراج آن


پاورپوینت روش هاي نگهداري گوشت


پاورپوینت فاکتورهای همانند سازی و DNA پلیمرازها


پاورپوینت رژيم درماني


پاورپوینت خواص عسل


پاورپوینت کاربرد طیف سنجی در شیمی آلی


پاورپوینت گــل سنـــگ


کسب درامد از سایت اتوماتیک در فروش فایل


پاورپوینت شیرین کننده های غذایی


پاورپوینت طرح مرمت مدرسه دارالفنون (مظفريه) (پروژه درس آشنایی با مرمت ابنیه)


پاورپوینت توانبخشی


پاورپوینت طرحی معماری روستای لیقوان (پروژه شناخت و طراحی معماری روستایی)


پاورپوینت كاخ هشت بهشت اصفهان


پاورپوینت انتقال حرارت پيشرفته (انتقال حرارت هدايتی) (Conduction)


پاورپوینت انواع خشک کن ها


پاورپوینت تخمیر و مخمر (کاربرد انها در صنایع غذایی)


پاورپوینت آرامگاه ها و زیارتگاه ها (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)


پاورپوینت طاق و قوس و گنبد درمعماری اسلامی (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)


پاورپوینت کاخ ها (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)


پاورپوینت روانشناسی احساس و ادراک


پاورپوینت معماری مدرن متعالی (پروژه درس آشنایی با معماری معاصر)


پاورپوینت رادیولوژی


پاورپوینت نحوه محاسبه و پیاده سازی قیمت تمام شده


پاورپوینت مدیریت اسلامی و اخلاق مدیریت


پاورپوینت آژانس حفاظت از محیط زیست امریکا


پاورپوینت داروخانه خصوصي سينا


پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس


پاورپوینت قهوه


پاورپوینت عملیات حرارتی، فرایند گرم كردن و سرد كردن


پاورپوینت اهمیت و نقش جنگل ها


پاورپوینت حسابداری دارایی های ثابت ونامشهود


پاورپوینت كنترل نشت در سدهاي خاكي


پاورپوینت توليد شكلات و تافي



کلمات کلیدی :nbsp nbsp nbsp خشکروش ساخت کالباس کالباس خشکروش ساخت ممتازروش ساخت کالباس کالباس لیونتروش ساخت لیونتروش ساخت لیونر ساخت کالباس خشکروش ساخت کالباس لیونتروش nbsp nbsp ساخت کالباس ساخت ژامبون گوشت قرمز ساخت فیله درصدروش ساخت عمومی ساخت درصد گوشت سوسیس کالباس ژامبون تولید درصدروش عمومی معمولی باشند پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباسnbsp nbsp nbsp خشکروش ساخت کالباس کالباس خشکروش ساخت ممتازروش ساخت کالباس کالباس لیونتروش ساخت لیونتروش ساخت لیونر ساخت کالباس خشکروش ساخت کالباس لیونتروش nbsp nbsp ساخت کالباس ساخت ژامبون گوشت قرمز ساخت فیله درصدروش ساخت عمومی ساخت درصد گوشت سوسیس کالباس ژامبون تولید درصدروش عمومی معمولی باشند
سایر محصولات