پاورپوینت تخمیر و مخمر کاربرد انها در صنایع غذایی -کد،سورس،پروژه،مقاله،تحقیق،توضیح کامل
پاورپوینت تخمیر و مخمر کاربرد انها در صنایع غذایی
پاورپوینت تخمیر و مخمر کاربرد انها در صنایع غذایی

پاورپوینت تخمیر و مخمر (کاربرد انها در صنایع غذایی)

       نوع فایل: power pointقابل ویرایش  38 اسلاید قسمتی از اسلایدها:مخمرها قارچ هايي هستند كه در تمام طول  چرخه اي رويشي خود و يا در بخشي از آن تك ياخته اي مي باشند. از نظر طبقه بندي ، بيش از 60 جنس و 500 گونه مخمر تاكنون شناسايي شده است .اندازه سلول مخمرها بزرگتر از باكتري ها و كوچك تر از كپك بوده وبه شكل هاي تخم مرغي ، باريك و بلند ، بيضوي و يا كروي مشاهده مي شونداكثر مخمرهاي مهم در مواد غذايي از طريق جوانه زدن و تقسيم دوتايي تكثير مي يابند . مخمرها در دامنه وسيعي از PH اسيدي (5/8-5/1) و غلظت تا حدود %18 اتانل قادر به رشداند .رنگ هاي زيادي از قبيل كرمي ، صورتي تا قرمز به وسيله مخمرها توليد مي شود . فهرست مطالب و اسلایدها:مخمر هارشد و فعالیت مخمرهاBrettanomycesCandidaCryptococcusDebaryomyvesKluyveromyces(fabospora)PichiaSaccharomycesمخمرهاي صنعتي را مي توان در 6 گروه دسته بندي نمودSingle cell protoienمخمر آبجوتعریف تخمیرفواید تخمیرتخميرهاي غذاييروند تخميرمخمر نانسرکهنقش مخمرها در فساد سبزي ها و ميوه ها شور تخمير شدهتأثير مخمرها در تخمير خيارشورزيتون شورفساد مايونز و سس هاي سالادنقش مخمرها در پنير سازيسويا سس ، سسي هزاران ساله!كاربرد مخمر در محصولات تخميري شير مايعکومیسشراب قرمزنقش و كاربرد مخمرها در كالباس تخمير شدهمراحل مختلف تخمير دانه هاي كاكائومخمر هاي توليد كننده كاروتنوئيد منابع ومأخذ:اصول تكنولوژي نگهداري مواد غذايي، تاليف دكتر حسن فاطميمقدمه ای بر تخمیرهای غذایی، حسن لامع، ۱۳۸۰، مرکز انتشارات علمی دانشگاه آزاد اسلامیميكروبيولوژي مواد غذايي مدرن جي 2003 ، جلد اول ، ترجمه ي دكتر علي محمدي ثاني و دكتر اسماعيل عطائي صالحيكپك ها و مخمرها تأليف دكتر علي اصفهانيirandoc.ac.irofso2icv.Fretslabs.comreportworlds.co.krnature.comlip-sas.frsciencedaily.comfangalgeno mes .orgfoodMicrobiology.ugent.bedaneshnameh.roshd.iraftab.ir ...

پاورپوینت  تخمیر و مخمر  (کاربرد انها در صنایع غذایی)

 

 

 

 

 

 

 

نوع فایل: power point

قابل ویرایش  38 اسلاید

 

قسمتی از اسلایدها:

مخمرها قارچ هايي هستند كه در تمام طول  چرخه اي رويشي خود و يا در بخشي از آن تك ياخته اي مي باشند. از نظر طبقه بندي ، بيش از 60 جنس و 500 گونه مخمر تاكنون شناسايي شده است .

اندازه سلول مخمرها بزرگتر از باكتري ها و كوچك تر از كپك بوده وبه شكل هاي تخم مرغي ، باريك و بلند ، بيضوي و يا كروي مشاهده مي شوند

اكثر مخمرهاي مهم در مواد غذايي از طريق جوانه زدن و تقسيم دوتايي تكثير مي يابند . مخمرها در دامنه وسيعي از PH اسيدي (5/8-5/1) و غلظت تا حدود %18 اتانل قادر به رشداند .

رنگ هاي زيادي از قبيل كرمي ، صورتي تا قرمز به وسيله مخمرها توليد مي شود .

 

فهرست مطالب و اسلایدها:

مخمر ها

رشد و فعالیت مخمرها

Brettanomyces

Candida

Cryptococcus

Debaryomyves

Kluyveromyces(fabospora)

Pichia

Saccharomyces

مخمرهاي صنعتي را مي توان در 6 گروه دسته بندي نمود

Single cell protoien

مخمر آبجو

تعریف تخمیر

فواید تخمیر

تخميرهاي غذايي

روند تخمير

مخمر نان

سرکه

نقش مخمرها در فساد سبزي ها و ميوه ها شور تخمير شده

تأثير مخمرها در تخمير خيارشور

زيتون شور

فساد مايونز و سس هاي سالاد

نقش مخمرها در پنير سازي

سويا سس ، سسي هزاران ساله!

كاربرد مخمر در محصولات تخميري شير مايع

کومیس

شراب قرمز

نقش و كاربرد مخمرها در كالباس تخمير شده

مراحل مختلف تخمير دانه هاي كاكائو

مخمر هاي توليد كننده كاروتنوئيد

 

منابع ومأخذ:

اصول تكنولوژي نگهداري مواد غذايي، تاليف دكتر حسن فاطمي

مقدمه ای بر تخمیرهای غذایی، حسن لامع، ۱۳۸۰، مرکز انتشارات علمی دانشگاه آزاد اسلامی

ميكروبيولوژي مواد غذايي مدرن جي 2003 ، جلد اول ، ترجمه ي دكتر علي محمدي ثاني و دكتر اسماعيل عطائي صالحي

كپك ها و مخمرها تأليف دكتر علي اصفهاني

  1. irandoc.ac.ir
  2. ofso2icv.Fr
  3. etslabs.com
  4. reportworlds.co.kr
  5. nature.com
  6. lip-sas.fr
  7. sciencedaily.com
  8. fangalgeno mes .org
  9. foodMicrobiology.ugent.be
  10. daneshnameh.roshd.ir
  11. aftab.ir


قیمت: 5,000 تومان

پس از پرداخت لینک دانلود محصول در اختیار شما قرار میگیرد و میتوانید آن دانلود کنید، همچنین لینک دانلود به ایمیل شما نیز ارسال می شود.





سایر محصولات :

پاورپوینت چينه شناسي


پاورپوینت زمين شناسي زيست محيطي رهيافتي به علم سيستم زمين


پاورپوینت كسب و كار خانوادگي


پاورپوینت كارآفريني، تكنولوژي ارتباطات و اطلاعات، جنسيت و سازمان هاي يادگيرنده (دانشگاه)


پاورپوینت كارآفريني


پاورپوینت کارگاه آموزشی توليد ناب


پاورپوینت کارآفرینی و روانشناسی


پاورپوینت مدلهاي كسب و كار و اثر آن در فناوري اطلاعات


پاورپوینت ایمنی برق


پاورپوینت روشنایی در محیط کار


پاورپوینت نقش سرمایه فکری در توسعه اقتصادی


پاورپوینت مديريت منابع انساني


پاورپوینت آشنایی با فناوری blu -ray


پاورپوینت الکترومغناطیس


پاورپوینت عقرب


پاورپوینت کارآفرینی و انواع آن


پاورپوینت کارآفرینی مبتنی بر دانش شرط لازم برای اشتغال مؤثر دانش آموختگان آموزش عالی


پاورپوینت کارآفرینی سازمانی


پاورپوینت کار آفرینی و دولت الکترونیک


پاورپوینت طرح توجيهي پرورش قارچ خوراکی


پاورپوینت تولیدی فرش دستباف  


پاورپوینت طرح كارآفريني كشت زعفران


پاورپوینت طرح کسب و کار


پاورپوینت پرورش شترمرغ


پاورپوینت طرح توجیهی احداث مهد کودک


پاورپوینت توانبخشی


پاورپوینت روانشناسی احساس و ادراک


پاور پوینت نقش بازی در تربیت کودکان


پاورپوینت طرحی معماری روستای لیقوان (پروژه شناخت و طراحی معماری روستایی)


پاورپوینت پنیر و انواع آن


پاورپوینت انواع خشک کن ها


پاورپوینت نفوذ و تعامل اجتماعی


پاورپوینت سیستم های مدیریت هوشمند حمل و نقل


پاورپوینت طاق و قوس و گنبد درمعماری اسلامی (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)


پاورپوینت توليد شكلات و تافي


پاورپوینت چارچوب معلمی


پاورپوینت آرامگاه ها و زیارتگاه ها (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)


پاورپوینت مساجد دوره اسلامی (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)


پاورپوینت آژانس حفاظت از محیط زیست امریکا


پاورپوینت شیرین کننده های غذایی


کسب درامد از سایت اتوماتیک در فروش فایل


پاورپوینت میدان تجریش (پروژه شناخت و تحلیل فضا های شهری)


پاورپوینت داروخانه خصوصي سينا


پاورپوینت اهمیت و نقش جنگل ها


پاورپوینت راه سازی


پاورپوینت نظریه گشتالت


پاورپوینت کودک آزاری


پاورپوینت طرح مرمت مدرسه دارالفنون (مظفريه) (پروژه درس آشنایی با مرمت ابنیه)


پاورپوینت معماری مدرن متعالی (پروژه درس آشنایی با معماری معاصر)


پاورپوینت خلاقیت و نوآوری در مدیریت


پاورپوینت تاريخچه كنسرو سازي


پاورپوینت دیوارهای پیش ساخته


پاورپوینت کلیات و عملیات تخریب


پاورپوینت اولترافيلتراسيون


پاورپوینت نور (پروژه درس انسان، طبيعت، معماری)


پاورپوینت شهر پترا در اردن يكي از عجايب هفتگانه جديد جهان (پروژه آشنایی با معماری جهان)


پاورپوینت سازه پل


پاورپوینت معماری بیونیکی


پاورپوینت آموزش اصول و قواعد طبقه بندی کا لا درسیستم هماهنگ شده


پاورپوینت مديريت ريسك در بانكداري الكترونيك و چالش هاي ان در ايران


پاورپوینت برنامه ریزی استراتژیک مراحل و متدها


پاورپوینت مهندسی فرودگاه


کسب درامد از سایت اتوماتیک در فروش فایل


پاورپوینت شیرین کننده های غذایی


پاورپوینت طرح مرمت مدرسه دارالفنون (مظفريه) (پروژه درس آشنایی با مرمت ابنیه)


پاورپوینت توانبخشی


پاورپوینت طرحی معماری روستای لیقوان (پروژه شناخت و طراحی معماری روستایی)


پاورپوینت كاخ هشت بهشت اصفهان


پاورپوینت انتقال حرارت پيشرفته (انتقال حرارت هدايتی) (Conduction)


پاورپوینت انواع خشک کن ها


پاورپوینت تخمیر و مخمر (کاربرد انها در صنایع غذایی)


پاورپوینت آرامگاه ها و زیارتگاه ها (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)


پاورپوینت طاق و قوس و گنبد درمعماری اسلامی (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)


پاورپوینت کاخ ها (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)


پاورپوینت روانشناسی احساس و ادراک


پاورپوینت معماری مدرن متعالی (پروژه درس آشنایی با معماری معاصر)


پاورپوینت رادیولوژی


پاورپوینت نحوه محاسبه و پیاده سازی قیمت تمام شده


پاورپوینت مدیریت اسلامی و اخلاق مدیریت


پاورپوینت آژانس حفاظت از محیط زیست امریکا


پاورپوینت داروخانه خصوصي سينا


پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس


پاورپوینت قهوه


پاورپوینت عملیات حرارتی، فرایند گرم كردن و سرد كردن


پاورپوینت اهمیت و نقش جنگل ها


پاورپوینت حسابداری دارایی های ثابت ونامشهود


پاورپوینت كنترل نشت در سدهاي خاكي


پاورپوینت توليد شكلات و تافي



کلمات کلیدی :nbsp nbsp nbsp ومأخذ اصول تكنولوژي منابع ومأخذ اصول كننده كاروتنوئيدnbsp منابع اصول تكنولوژي نگهداري كاروتنوئيدnbsp منابع ومأخذ تكنولوژي نگهداري مواد غذايي تاليف دكتر مواد غذايي تاليف نگهداري مواد غذايي nbsp nbsp مواد غذايي دكتر علي هاي كاكائومخمر كاكائومخمر هاي هاي توليد دانه هاي مختلف تخمير مخمرها تخمير غذايي كاربرد اسلایدها توليد پاورپوینت تخمیر و مخمر (کاربرد انها در صنایع غذایی)nbsp nbsp nbsp ومأخذ اصول تكنولوژي منابع ومأخذ اصول كننده كاروتنوئيدnbsp منابع اصول تكنولوژي نگهداري كاروتنوئيدnbsp منابع ومأخذ تكنولوژي نگهداري مواد غذايي تاليف دكتر مواد غذايي تاليف نگهداري مواد غذايي nbsp nbsp مواد غذايي دكتر علي هاي كاكائومخمر كاكائومخمر هاي هاي توليد دانه هاي مختلف تخمير مخمرها تخمير غذايي كاربرد اسلایدها توليد
سایر محصولات