پاورپوینت چربیها و روغنهای سرخ گردن -کد،سورس،پروژه،مقاله،تحقیق،توضیح کامل
پاورپوینت چربیها و روغنهای سرخ گردن
پاورپوینت چربیها و روغنهای سرخ گردن

پاورپوینت چربيها و روغنهاي سرخ كردن

 با فرمت ppt   (پاورپوینت ) و قابل ویرایشدر 48 اسلاید...

پاورپوینت چربيها و روغنهاي سرخ كردن

 با فرمت ppt   (پاورپوینت ) و قابل ویرایش

در 48 اسلاید آماه ارائه می باشد.

 

چربيها و روغنهاي سرخ كردني

يك تعريف :

روغن سرخ كردني مناسب براي استفاده صنعتي بايد در مقابل اكسيداسيون مقاوم بوده، نقطه دود بالائي داشته، در هنگام سرخ كردن كف زيادي تشكيل نشده، نقطه ذوب پائين، بدون طعم و بو، داراي ارزش تغذيه اي خوب و عملاً فاقد اسيد هاي چرب ترانس باشد.

انواع چربي و روغنهاي سرخ كردني:

در حال حاضر در اروپا روغنهاي تصفيه شده كلزا، كلزاي نيمه هيدرو‍‍ژنه، مخلوطهاي پالم با كلزا يا سويا و پالم اولئين يا سوپر اولئين روغنهاي متداول سرخ كردني هستند.

در آمريكاي شمالي در رستورانهاي

fast food

و سرخ كردن صنعتي معمولاً از روغنهاي جامدي كه از روغن تخم پنبه، روغن سوياي نيمه هيدروژنه يا كلزاي نيمه هيدروژنه تركيب يافته استفاده ميشود.

 

 

درصورت مشکل در خرید مرورگر خود را (موزیلا فایرفاکس , کروم یا اکسپلورر) یا بانک عامل خود را تغییر دهید

 

 



قیمت: 3,800 تومان

پس از پرداخت لینک دانلود محصول در اختیار شما قرار میگیرد و میتوانید آن دانلود کنید، همچنین لینک دانلود به ایمیل شما نیز ارسال می شود.





سایر محصولات :

پاورپوینت درس ششم پیام های آسمانی هفتم ( اسوه فداکاری و عدالت)


پاورپوینت درس سوم پیام های آسمانی هفتم ( تلخ یا شیرین)


پاورپوینت مطالعات اجتماعی ششم درس پنجم عوامل موثر در کشاورزی


پاورپوینت درس چهارم دین و زندگی یازدهم (معجزه جاویدان)


پاورپوینت درس هشتم و نهم مطالعات اجتماعی پایه پنجم ابتدایی ( راه های حمل و نقل )


پاورپوینت چرا کیفیت


پاورپوینت چاپگر


پاورپوینت مساجد مصر در جهان اسلام


پاورپوینت چارت سازماني شركت مشعل اراك


پاورپوینت چارت سازماني


پاورپوینت جوشکاری بدون قوس الکتریکی


پاورپوینت جوشکاری ترمیت


پاورپوینت درس چهار انسان ومحیط زیست (انرژِی , حرکت , زندگی)


پاورپوینت درس 5 انسان ومحیط زیست (زباله ,فاجعه محیط زیست)


پاورپوینت درس 8 تاریخ 2 یازدهم انسانی (اسلام در ایران , زمینه های ظهور تمدن ایرانی اسلامی)


پاورپوینت درس 9 تاریخ 2 یازدهم انسانی (ظهور و گسترش تمدن ایرانی -اسلامی)


پاورپوینت گفتار 1 فصل ششم زیست شناسی پایه یازدهم تجربی (گفتار1 کروموزوم)



کلمات کلیدی :كردن صنعتي معمولاً سرخ كردن صنعتي تخم پنبه روغن پنبه روغن سوياي روغن سوياي نيمه سرخ كردني هستند اولئين روغنهاي متداول كلزا كلزاي نيمه كلزاي نيمه هيدروzwj ژنه مخلوطهاي پالم سرخ كردن روغنهاي سرخ سرخ كردني nbsp nbsp نيمه هيدروژنه كلزاي نيمه nbsp پاورپوینت روغنهاي كردني اولئين كلزاي هيدروژنه استفاده چربيها پاورپوینت صنعتي پاورپوینت چربيها و روغنهاي سرخ كردن كردن صنعتي معمولاً سرخ كردن صنعتي تخم پنبه روغن پنبه روغن سوياي روغن سوياي نيمه سرخ كردني هستند اولئين روغنهاي متداول كلزا كلزاي نيمه كلزاي نيمه هيدروzwj ژنه مخلوطهاي پالم سرخ كردن روغنهاي سرخ سرخ كردني nbsp nbsp نيمه هيدروژنه كلزاي نيمه nbsp پاورپوینت روغنهاي كردني اولئين كلزاي هيدروژنه استفاده چربيها پاورپوینت صنعتي
سایر محصولات