پاورپوینت چربیها و روغنهای سرخ گردن -کد،سورس،پروژه،مقاله،تحقیق،توضیح کامل
پاورپوینت چربیها و روغنهای سرخ گردن
پاورپوینت چربیها و روغنهای سرخ گردن

پاورپوینت چربيها و روغنهاي سرخ كردن

 با فرمت ppt   (پاورپوینت ) و قابل ویرایشدر 48 اسلاید آماه ارائه می باشد. چربيها و روغنهاي سرخ كردنييك تعريف :روغن سرخ كردني مناسب...

پاورپوینت چربيها و روغنهاي سرخ كردن

 با فرمت ppt   (پاورپوینت ) و قابل ویرایش

در 48 اسلاید آماه ارائه می باشد.

 

چربيها و روغنهاي سرخ كردني

يك تعريف :

روغن سرخ كردني مناسب براي استفاده صنعتي بايد در مقابل اكسيداسيون مقاوم بوده، نقطه دود بالائي داشته، در هنگام سرخ كردن كف زيادي تشكيل نشده، نقطه ذوب پائين، بدون طعم و بو، داراي ارزش تغذيه اي خوب و عملاً فاقد اسيد هاي چرب ترانس باشد.

انواع چربي و روغنهاي سرخ كردني:

در حال حاضر در اروپا روغنهاي تصفيه شده كلزا، كلزاي نيمه هيدرو‍‍ژنه، مخلوطهاي پالم با كلزا يا سويا و پالم اولئين يا سوپر اولئين روغنهاي متداول سرخ كردني هستند.

در آمريكاي شمالي در رستورانهاي

fast food

و سرخ كردن صنعتي معمولاً از روغنهاي جامدي كه از روغن تخم پنبه، روغن سوياي نيمه هيدروژنه يا كلزاي نيمه هيدروژنه تركيب يافته استفاده ميشود.

 

 

درصورت مشکل در خرید مرورگر خود را (موزیلا فایرفاکس , کروم یا اکسپلورر) یا بانک عامل خود را تغییر دهید

 

 



قیمت: 3,800 تومان

پس از پرداخت لینک دانلود محصول در اختیار شما قرار میگیرد و میتوانید آن دانلود کنید، همچنین لینک دانلود به ایمیل شما نیز ارسال می شود.





سایر محصولات :

طرح درس سالانه ی ادبیات فارسی یازدهم


پاورپوینت درس سوم پیام های آسمانی هفتم ( تلخ یا شیرین)


طرح درس سالانه نمونه زبان فارسي نهم تا یازدهم


طرح درس روزانه علوم تجربي هشتم


دانلود پاورپوینت آماده درس 3 مطالعات هشتم(ساختار و تشکیلات دولت)


پاورپوینت چرا کیفیت


پاورپوینت چاپگر


پاورپوینت مساجد مصر در جهان اسلام


پاورپوینت چارت سازماني شركت مشعل اراك


پاورپوینت چارت سازماني


پاورپوینت جوشکاری بدون قوس الکتریکی


پاورپوینت جوشکاری ترمیت


پاورپوینت درس 6 جغرافیا پیش دانشگاهی ( کاربرد رایانه در جغرافیا )


پاورپوینت درس نهم علوم تجربی پایه پنجم (کارها آسان می شود 2)


پاورپوینت درس چهارم علوم تجربی پایه پنجم ( برگی از تاریخ زمین )


پاورپوینت درس پنجم علوم تجربی پایه پنجم (حرکت بدن )


پاورپوینت درس یازدهم علوم تجربی پایه پنجم (بکارید و بخورید )



کلمات کلیدی :كردن صنعتي معمولاً سرخ كردن صنعتي تخم پنبه روغن پنبه روغن سوياي روغن سوياي نيمه سرخ كردني هستند اولئين روغنهاي متداول كلزا كلزاي نيمه كلزاي نيمه هيدروzwj سرخ كردن روغنهاي سرخ سرخ كردني nbsp nbsp نيمه هيدروژنه كلزاي نيمه nbsp پاورپوینت متداول سرخ كردني هستند اولئين روغنهاي روغنهاي كردني اولئين كلزاي هيدروژنه استفاده چربيها پاورپوینت پاورپوینت چربيها و روغنهاي سرخ كردن كردن صنعتي معمولاً سرخ كردن صنعتي تخم پنبه روغن پنبه روغن سوياي روغن سوياي نيمه سرخ كردني هستند اولئين روغنهاي متداول كلزا كلزاي نيمه كلزاي نيمه هيدروzwj سرخ كردن روغنهاي سرخ سرخ كردني nbsp nbsp نيمه هيدروژنه كلزاي نيمه nbsp پاورپوینت متداول سرخ كردني هستند اولئين روغنهاي روغنهاي كردني اولئين كلزاي هيدروژنه استفاده چربيها پاورپوینت